Flevotin

Flevotin is een Ambachtelijke tingieterij uit Zeewolde.

Met hobby en vakmanschap is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf, dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in exclusieve tinnen sculpturen en miniaturen, relatiegeschenken en gebruiksvoorwerpen die in 3 verschillende kleuren geleverd kunnen worden: gematteerd, gepolijst en verbronsd.

Wilt u een Award of een trofee op maat laten maken?
U kunt dit door ons laten realiseren. Door onze ervaring, kennis en een goed netwerk van leveranciers zijn wij in staat om alle projecten goed te realiseren. Als eerst kijken wij samen met u naar uw wensen. Dit kan een concreet product zijn of ideeën of wensen die u heeft. Vervolgens sturen wij u passende voorstellen. Wanneer u één van de voorstellen kiest, dan starten wij met de realisatie van een award of een trofee.

We zijn al jaren dé specialist van Nederland, en daarnaast zijn alle mogelijkheden om via een eigen ontwerp een award of een trofee te laten maken volledig op maat.

Bij een bijzondere gelegenheid, prijsuitreiking of bij speciale gebeurtenissen geef je een award of trofee als bijzonder aandenken om het moment nooit te vergeten.

Wilt u miniatuur op maat laten maken?
U kunt dit door ons laten realiseren. Door onze ervaring, kennis en een goed netwerk van leveranciers zijn wij in staat om alle projecten goed te realiseren. Als eerst kijken wij samen met u naar uw wensen. Dit kan een concreet product zijn of ideeën of wensen die u heeft. Vervolgens sturen wij u passende voorstellen. Wanneer u één van de voorstellen kiest, dan starten wij met de realisatie van de miniatuur.

Wilt u relatiegeschenken op maat laten maken?
U kunt dit door ons laten realiseren. Door onze ervaring, kennis en een goed netwerk van leveranciers zijn wij in staat om alle projecten goed te realiseren. Als eerst kijken wij samen met u naar uw wensen. Dit kan een concreet product zijn of ideeën of wensen die u heeft. Vervolgens sturen wij u passende voorstellen. Wanneer u één van de voorstellen kiest, dan starten wij met de realisatie van de relatiegeschenken.

U kunt door ons relatiegeschenken laten maken van tin en uit onze eigen kunst legering, zelfs duurdere materialen zoals zilver en goud is ook realiseerbaar.

 

Contact: Flevotin - Baardmeesweg 37/39 - 3899XT Zeewolde - Tel 036-5222902 - info@flevotin.nl - www.flevotin.nl

This is Sliced Diazo Plone Theme