Cars4Charity

Cars4Charity, een non-profit organisatie die het Cars4Charity auto evenement organiseert.

Cars4Charity wilde een auto-evenement opzetten voor het goede doel, waar geen geld maar goederen ingezameld worden. Zo werd Cars4Charity in 2014, de Food Drive met een twist geboren.

Wij zijn gepassioneerde autoliefhebbers. Toevallig delen we dezelfde passie voor het helpen van minderbedeelden Daarom organiseerde wij in 2014 voor het eerst een Food Drive.

Bij de Food Drive zamelden we goederen in voor voedselbanken. Er kwamen 250 auto’s en 600 bezoekers op af. Zij doneerden die dag 40 goed gevulde melkkratten.”

Na deze succesvolle eerste Food Drive, gingen we verder met Cars4Charity. In 2016 heeft het evenement 400 auto’s en het dubbele aantal bezoekers aangetrokken. De opbrengst was dan ook 60 helemaal gevulde melkkratten.

Ieder jaar kiest Cars4Charity een andere voedselbank uit om aan te doneren. Iedereen die van auto’s houdt en het leuk vindt om auto’s te bekijken en te komen doneren is welkom.

Het is ontzettend belangrijk dat de schappen gevuld worden zodat de minder bedeelden winnen, waar kinderen dan niet meer zonder boterham de deur uit hoeven te gaan en iedereen aan het eind van de dag lekker aan tafel een warme maaltijd voorgeschoteld kunnen krijgen.

Het is een win-win situatie voor iedereen. Het is een leuk evenement autoliefhebbers, arme gezinnen krijgen heel veel gedoneerd van de voedselbank en het is een mooie dag voor alle vrijwilligers!”

Het succes van Cars4Charity is te danken aan de mensen zelf die deze dag met ons meebeleven en doneren. Er zijn zoveel sponsoren en vrijwilligers die zich elk jaar weer belangeloos inzetten om Cars4Charity tot een succes te brengen. Ons hartje breekt op een goede manier; je staat vol verbazing hoe erg het leeft onder de mensen en hoeveel animo ervoor is.

Ons doel is om nog meer producten op te halen en meer ruchtbaarheid te geven aan Cars4Charity en het doel waar wij het voor doen.

Er worden prijzen uitgedeeld voor onder andere de Beste Girl Car en de Beste Show and Shine Auto. Ook kunnen mensen meedoen aan de Grootste Donatie, waarbij iedereen kan winnen of het nu gaat om een club, families of een bedrijf.

De prijs hiervoor zal uitgereikt gaat worden aan degenen met de meeste ingezamelde houdbare producten. Geen geld maar houdbare producten doneren vindt men toch aantrekkelijk. Men kan doneren wat hij of zij wil, wij kunnen tenslotte niet zien hoeveel men te besteden heeft of wil besteden.”

Bekijk eens onze website: https://www.cars4charity.nl/

This is Sliced Diazo Plone Theme