Word jij onze nieuwe vriend!

Graag willen wij ons aan u voor stellen!

wij zijn “Opel Club Utrecht” afgekort TEAM-O.C.U onze club is in 2015 opgericht en telt kleine 35 club leden en op onze Facebook pagina worden we al door mèèr dan 377 mensen gevolgd.

De club draait volledig met vrijwilligers en vragen geen contributie aan onze leden om de drempel zo laag mogelijk te houden. Om club website in de lucht te houden en om beach vlaggen en flyers kunnen aanschaffen zijn wij dan ook op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren met een financiële steun, inruil voor reclame op onze website en onze Facebook pagina maar ook op onze flyers die wij laten bedrukken voor op evenementen/meeting`s die de bezoekers mee kunnen nemen die op de voorruiten worden gelegd van de clubauto`s. Ook is er mogelijkheid om vlagen,banners en andere reclame materiaal aan te leveren die wij kunnen gebruiken op evenement/meeting`s.

Op http://www.opelclubutrecht.nl/vrienden-van krijgt u een pagina waar uw bedrijf kan promoten met uw contact gegevens, foto`s en tekst, ook maken wij doorlink naar uw website/bedrijf pagina.

 

Het sponsorbedrag.

Voor het sponsoring van “Opel Club Utrecht” vragen wij per kalender jaar €75,-

 

 

Hoogachtend,

Maurice Mik, Tino de Nooy, Raymond Buds en Paul van der Steen

www.opelclubutrecht.nl

This is Sliced Diazo Plone Theme